Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія показала, яким екстремальним хобі захоплюються їх із Захуром доньки. Ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Камалія, незважаючи на заяви про розставання із Захуром, часто час із ним та дочками. На цей раз сімейство вирушило на невеликий іподром.

Камалія і Захур. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial
Камалія і Захур. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Так, Камалія показала, як її дочка безстрашно мчить на коні, долаючи різні перешкоди. Співачка зізналася, що спостерігати за цим досить хвилююче, але поряд її підтримував Захур.

"Мої безстрашні доньки люблять не лише виїздку, а ще й у захваті від конкуру. А ми з татом хвилюємось", - підписала ролик виконавиця.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Донечки такі ж красиві та сміливі як мама, але й тато у вас супер. Такого тата не варто кидати на зло всім ворогам. Щастя вам і міцної родини", "Вау! Камалія, Захур, які вони у Вас розумнички! Дуже красиво! Мама передала любов до коней!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Камалія та Захур ощасливили дочок після несподіваного розлучення: "Мама разом з татом".

Також наш портал інформував, Камалія після розриву із Захуром, засвітилася з іншим пакистанським багатієм: "Шикарні жінки завжди цінуються".

Крім того, ми писали, Камалія після розлучення не може побачитися з дочками - Захур відвіз до Бельгії: "Все буде добре".