Відома українська співачка Ірина Білик, яка залишилася без дому після того, як у ньому влаштували своє гніздо рашистські окупанти, дуже болісно переживала через ставлення до війни її колишнього друга Філіпа Кіркорова, а також екс-чоловіка та батька молодшого сина Аслана Ахмадова.

Про свої переживання із цього приводу артистка неодноразово повідомляла у соцмережах. Співачка ділилася своїми роздумами, а також жалем через те, що сталося з нею і нашою Батьківщиною.

Ірина Білик, фото: Instagram
Ірина Білик, фото: Instagram

У пості в соцмережі Інстаграм Ірина Білик виклала уривок свого кліпу про кохання під час війни. Цей витвір артистка присвятила всім тим, хто чекає на своїх коханих.

Ірина Білик вірить, що жодне зло у світі не здатне знищити кохання і жодні межі не роз'єднають людей, які щиро кохають одне одного. Саме про це її нова пісня "Кордони".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Немає такого зла у світі, щоб знищити кохання навіть у цей бурхливий час і жодні межі не роз'єднають наше кохання. Я присвячую цю пісню тим, хто чекає з війни своїх коханих! Дивіться повну версію на моєму моєму! Ютуб каналі", - йдеться у повідомленні співачки. Ірина Білик

Фото: instagram.com/bilyk_iryna
Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Нагадаємо, що Ірина Білик згадала про зраду чоловіка Аслана Ахмадова: "Він таку тінь кинув на мене".

Раніше ми повідомляли, що 53-річна Ірина Білик зізналася, чи спить вона зі своїм колишнім Коляденком: "Казка...".

Також стало відомо, що Ірина Білик не стрималася і замість Коляденка взялася за військових та лікарів: "Ми з вами з одного тесту".