У війні, яку оголосила росія Україні, постраждали багато військових, багато міст, багато звичайних жителів... Але ще більше постраждали дітки: хтось загинув, а хтось має травму на все життя. Не таку фізичну, як моральну.

Українським батькам дуже важко було говорити зі своїми дітьми на теми війни, і вони ніколи подумати не могли, що такий досвід їм знадобиться.

Про це розповіли Оля Полякова та Маша Єфросиніна у рамках шоу "Дорослі дівчатка" на YouTube.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua

"Мені важко було пояснити Сашкові, що почалося. Він сказав "Мамо, це війна, як у кіно, будуть вибухи, як у фільмах? Страшні?", я кажу: "Так". "А хто це робить? Злі дядьки, які розмовляють іноземною мовою", я кажу: "Ні, дитинко, це роблять російські солдати"" , - згадує розмову з молодшою ​​дитиною Маша.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Маша Єфросиніна та її 7-річний син Саша
Маша Єфросиніна та її 7-річний син Саша

Дитина поставила Маші логічне питання: "Чому вони так роблять?". Телеведуча на це відповіла, що мають "начальника", який вирішив, що нашу країну треба знищити. Маленький Сашко просив Машу показати фотографію путіна і потім поставив Єфросиніною питання, яке розбиває серце: "А що я йому зробив?"

"Так, і моя Аліса це питала. Каже: "А що ми їм поганого зробили? Чому вони нас вбивають?". Я відповідаю: "Бо вони вирішили, що Україна не існує, не має існувати. Вони вирішили, що ми не маємо права на своє життя", - підтверджує Оля Полякова слова Маші своєю розмовою із 10-річною дочкою.

Оля Полякова з Машею та Алісою, фото: Знай.ua
Оля Полякова з Машею та Алісою, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що Оля Полякова заявила про проблеми у відносинах із 60-річним чоловіком: "У всіх змінилося життя...".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова засмутилася, що не разом із Дімою Комаровим та Машею Єфросініною: "Я думаю, а якого...?".