Партнер доньки української співачки Олі Полякової поділився у своїх соціальних мережах фотографіями, на яких було видно їхні руки... таким чином натякнувши на весілля.

На першому кадрі у Stories соціальної мережі Instagram видно дві руки – його та Маші Полякової. На безіменному пальці правої руки дівчини можна помітити обручку з великим зеленим каменем. Хоча їй лише 18 років.

Маша Полякова, фото: Instagram
Маша Полякова, фото: Instagram

"Вона сказала "так". Чекаю на ваші привітання", - йдеться в першій Instagram Stories.

Нібито це сталося під час їхньої прогулянки одним із містечок Великобританії, Манчестер. Вже на другому кадрі можна побачити дівчину на повний зріст і те, у що вона одягнена. Маша вибрала на прогулянку шовковий костюм, штани до нього є досить вільними, як, зрештою, і блузка.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Образ Полякової вдалося доповнити за допомогою світлих кросівок.

Незабаром... коли шанувальники 18-річної дівчини вже могли багатьом розповісти про те, що дівчина виходить заміж, опубліковано ще одну Stories.

Маша разом з Артуром встигла спростувати факт пропозиції руки і серця — це був невинний жарт.

Багато фанатів з нетерпінням чекали на нові деталі, але, на жаль, виявилося, що ця новина мала неправдивий характер і молоді люди поки не планують одружитися. Тим більше, раніше Маша вже заявляла, що хоче сфокусуватися виключно на просуванні кар'єрними сходами.

Нагадаємо, Маша Полякова "скопіювала" маму і втиснула велику попу в сукню, що облягає: "Стервозна"

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова заявила про проблеми у відносинах із 60-річним чоловіком: "У всіх змінилося життя..."

Знай.uа писав, Маші Поляковій влаштували "прочухана" за мати і вульгарність, але мама Оля заступилася: "Люди будуть пі*діти завжди"