Дружина Павліка знайшла позитив у скандалі зі спецперепусткою. Дівчина не змогла просто вибачитися, спочатку виправдовуючись, вона звинуватила українців, та назвала тих, хто засудив її поведінку "нечістю".

Проте через деякий час квітуча Репяхова з'явилася знову, щоб розповісти, якого позитиву набралася, через цей скандал. Відео з'явилося в Instagram блогерки.

Віктор Павлік. Фото: Telegram
Віктор Павлік. Фото: Telegram

Вона зазначила, що ситуація "допомогла багато чого зрозуміти, показала, хто її друзі, а хто не зовсім".

"Можу сказати тільки одне. Мені чоловік перепустку не дарував. Ми не куркулі. Ми звичайна українська сім'я, живемо на орендованій квартирі, у нас кредитні машини, і дарувати перепустки – точно не про нас", – виправдалась дружина співака.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Катя Репяхова. Фото: Instagram
Катя Репяхова. Фото: Instagram

Репяхова також порозмірковувала над темою "кризи", як "розвитку, якщо дивитися правді в очі і працювати над цим". Жінка повторила розумні фрази з книжок-бестселерів про те, що з ситуації треба завжди брати найкраще, але так і не зазначила, що було тупістю знімати стратегічний об'єкт під час війни.

Тому імовірно, слід очікувати й подальших "позитивів" від Репяхової у майбутньому.

Нагадаємо, що після скандалу про "куплену" перепустку не для всіх, "заповітний папірець" нібито у Павліка забрали правоохоронці.

У Павліка відібрали спецперепустку, фото МВС
У Павліка відібрали спецперепустку, фото МВС

Також після скандалу, українці помітили, що останній раз про Павліка згадували так часто після його зоряного переспіву пісні "Шікідим", та навіть намалювали з приводу цього мем.

Мем про перепустку Павліка. Фото: Twitter
Мем про перепустку Павліка. Фото: Twitter

Нагадаємо, ми писали, що Віктор Павлік "купив" для своєї дружини перепустку, аби вона назнімала сторізів.

Як повідомляв "Знай.ua", Віктору Павліку після скандалу зі спецперепусткою пригадали його зоряний час: "Разом з Януковичем...".

Також "Знай.ua" інформував, Віктор Павлік втратив спецперепустку, але українці шукають справжніх винуватців.