Відома українська співачка, екс-тренер шоу "Голос країни", телеведуча "Танці з зірками" та "Ліпсинк батла" Тіна Кароль любить радувати шанувальників новими знімками та відео у соціальній мережі Instagram.

Співачки довгий час приписували роман із молдавським виконавцем Даном Баланом, який нібито розпочався на 9 сезоні проєкту "Голос країни".

Дан Балан і Тіна Кароль, скріншот: YouTube
Дан Балан і Тіна Кароль, скріншот: YouTube

Якось на цій темі спалахнув скандал - продюсер проекту Володимир Завадюк заявив, що роман між артистами був придуманий для того, щоб підняти рейтинги "Голосу". Продюсера вирішив підтримати сам Дан Балан і заявив, що між ним та Тіною був лише дружній зв'язок, все інше – вигадки шанувальників. Хоча артист зазначив, що щира симпатія між ними все ж таки була.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А якось на цю тему вирішила відповісти і сама Тіна Кароль, виставивши відповідну сторизу у своєму Instagram.

"Хіба флірт називають обманом? Це гра напівтіней романтики. Нав'язати кохання неможливо. Ми були щирі і це наша історія. Як буде далі - це наш secret paradice", - написала Кароль.

Нагадаємо, що Тіна Кароль згадала, як відмовила путінському Григорію Лепсу: "Заїжджай ближче, не тікай ​​так швидко".

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль покрасувалася у прозорому вбранні без білизни та "сп'янила" українців: "Як вино".

Також стало відомо, як виглядає будинок Тіни Кароль , який подарував їй чоловік перед смертю: презент за народження сина.