Талановитий гуморист, блогер та зірка проєкту "Ліга сміху" Влад Шевченко розсмішив українців, показавши, що спонукало Велику Британію передати ракети великої дальності. Новий ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Нещодавно стало відомо, що Велика Британія передала Україні далекобійні ракети Storm Shadow, а також планує надати ударні безпілотники великої дальності. Гуморист Влад Шевченко вирішив показати свою версію того, як вдалося досягти цієї домовленості.

Влад Шевченко. Фото: instagram.com/vlad.shevchenko
Влад Шевченко. Фото: instagram.com/vlad.shevchenko

Так, за версією зірки "Ліги сміху", президент України під час візиту до Великобританії підкорив Ріші Сунака кількома несподіваними "козирями в рукаві" - українським борщем, пампушками та салом.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Українцям дуже сподобався гумористичний ролик. Дехто пожартував, що зі сметанкою можна було розраховувати ще й на винищувачі F16.

"Сметанку забули. Чи залишили для F16?", "А кажуть, що не можна через екран відчути запах і смак", "Сало, то козир з рукава! Ви прикольні", "О, у мене є саме каструля борщу! Змінюю на ракети", - пожартували користувачі мережі.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко показав істеричний напад путіна після атаки на Кремль: "Валіза вже повна".

Також наш портал інформував, що "Змінник" Зеленського з "Квартал 95" показав Кличку, як треба заманити Анджеліну Джолі: "Балотуватися в мери Львова".

Крім того, ми писали, Юрій Великий із "Квартал 95" розсмішив "пояснювальної" від Лукашенка після втечі з параду: "Отримав калюжу задоволення".