Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її обліковим записом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей.

Тіну Кароль запросили виступити у фіналі Євробачення 13 травня. Для сцени вона обрала неймовірний образ, який радо продемонструвала шанувальникам. Для співачки його створив український дизайнер Іван Фролов, і завдяки наряду він передав ту жіночу силу та сексуальність, яка є у Тіні.

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

"Рада, що наші світи зустрілися", - написала артистка на подяку дизайнеру.

Сукня яскраво-червоного кольору вийшла досить відвертою, але в той же час спокусливою. Фасон відкрив декольте Кароль у вигляді серця, а незвичайний крій прикрасили мерехтливі стрази. Звичайно ж, без улюбленої зачіски та червоної губної помади співачки теж не обійшлося, м'які та світлі локони гарно наголосили на її рисах обличчя.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

Шанувальники гідно оцінили образ Тіни Кароль та завалили її комліментами.

"Краса таки врятує світ", "Боже, це дуже красиво", - написали в коментарях.

Комментарии - instagram.com/tina_karol/
Комментарии - instagram.com/tina_karol/

Коментарі - instagram.com/tina_karol/
Коментарі - instagram.com/tina_karol/

Раніше ми писали, що Тіна Кароль після скандалу з росіянами перезняла кліп "Honey&Мед"

Як повідомляв Знай.ua, "Без гриму, справжня...": Тіна Кароль у спортивному костюмі змусила всіх ахнути

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль покрасувалася у прозорому вбранні без білизни та "сп'янила" українців: "Як вино"