Багато хто може не знати, але між Віталієм Козловським та Ігорем Кондратюком, який був його колишнім продюсером, уже понад десять років триває конфлікт.

Він залишає сліди не лише на їхніх професійних відносинах, а й на фінансовому становищі артиста. Козловський зізнається, що йому все ще нараховується величезний обов'язок перед шоуменом.

Раміна та Козловський, фото із соцмереж
Раміна та Козловський, фото із соцмереж

Раніше Ігор Кондратюк сам заявляв про отримання незначних сум від Віталія Козловського, тоді як сам співак визнавав, що за умов війни заробляти стає дуже складно.

2012 року вони розірвали контракт, після чого відносини між ними назавжди змінилися. Відомо лише те, що співакові вдалось за минулий рік зменшити суму боргу. І якщо раніше він мав 9 мільйонів гривень, то тепер, в інтерв'ю Славі Дьоміну, звучать зовсім інші цифри — залишилося лише 2 мільйони.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

[quote author=""]"З такими людьми не хочеться мати діалогу, нічого поганого про нього більше не хочеться говорити", - заявляє Козловський.

Це дуже велика сума навіть для успішного артиста, особливо в умовах невпевненості та економічних труднощів через повномасштабну війну.

Віталій Козловський. Фото: скрін instagram.com/vkozlovsky_music
Віталій Козловський. Фото: скрін instagram.com/vkozlovsky_music

За місяць Віталій Козловський — максимум — отримував близько 100 тисяч гривень. Чи за виступ, чи за місяць. Наприклад, минулого року він мав лише п'ять корпоративів і цілих 120 концертів для військових.

А витрачати доводиться близько 50-60 тисяч гривень на місяць. Сума набагато менша, ніж у мирний час. Гроші йдуть на те, щоб сплатити за харчування, комунальні послуги, бензин і так далі.

Нагадаємо, Кондратюк назвав українців "зеленим наволочом": люди задихнулися від люті

Як повідомляв "Знай.uа", Віталій Козловський розповів правду про стосунки з Раміною та зради: "Кон**на, ненавиджу всією душею"

Знай.uа писав, MamaRika зніяковіла, коли сіла попою на коліна до Козловського: "Він підв'яли трохи"