Донька відомої української співачки Олі Полякової потихеньку підкорює власну публіку, активно розвиває блог та розповідає про насичене життя. За Машею в соцмережі Instagram слідкує понад 160 тисяч шанувальників.

Останнім часом на Машу Полякову обвалилося чимало хейту з боку українців, на який вона реагує дуже бурхливо. Дівчина видалила декілька скандальних публікацій, і зараз, зважаючи на гіркий досвід у минулому, намагається не провокувати аудиторію.

Скріншот із Instagram, Маша Полякова
Скріншот із Instagram, Маша Полякова

Так, донька відомої співачки показала фотографію, зроблену у Королівському театрі Ковент-Гарден. Мабуть, Маша відвідала одну зі спектаклів, і обрала для цього дуже ніжне вбрання - сукню з рюшами в квітковий принт.

"Підпису не буде, не до*бетеся", - зухвало написала 18-річна Маша.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Дійсно, це дало бажаний результат. Під публікацією набагато менше негативних коментарів, а зіркова мати дівчини Оля Полякова до того ж вирішила її підтримати.

"Моя красунечка! Ти нікому нічого не повинна! Люди будуть пи*діть завжди, на те в них і рот)))) будь щаслива обирай себе, свій шлях, не обертайся і не слухай нічого що може тебе зупинити! Люблю! Пишаюся! Ти золото!❤️" - написала співачка.

Коментарі - instagram.com/mashapolyakova/
Коментарі - instagram.com/mashapolyakova/

Єдине, що деяким користувачам не сподобалося вживання мату та вульгарність дівчини.

Коментарі - instagram.com/mashapolyakova/
Коментарі - instagram.com/mashapolyakova/

Нагадаємо, як виглядала донька Олі Полякової багато років тому? Маша наважилася показати ретро-фото

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова жорстко "вмазала" Лорак і Тодоренко: "Вони не мають права називатися українцями"