Відома українська виконавиця, дружина фронтмена "Антітіла" Тараса Тополі Alyosha виступила на сцені "Євробачення-2023".

Жінка вразила кожного виступом у парі із мега-знаменитою британською зіркою Ребеккою Фергюсон під час першого півфіналу.

Alyosha. Фото: Instagram
Alyosha. Фото: Instagram

Вони виконали легендарний хіт гурту Duran Duran під назвою "Ordinary World", проте додавши родзинку у вигляді нової інтерпретації. Але найбільше уваги було приділено саме тривожною історією, з якою зіткнулися мільйони українців 24 лютого 2022 року. І візуалізацією всього того, що ми маємо на душі.

Alyosha співала одну строфу українською, а іншу – англійською.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Спочатку було показано звичне життя української пари, але згодом усі почули повітряну тривогу... той звук, який до цього дня може звучати не один і не двічі через небезпеку, яка походить від російських окупантів.

Варто зазначити, що виступ був особливо важливим і для самої Alyosha, оскільки її чоловік теж, як і герой "оповідання", пішов на фронт. Незабаром за співачкою почали з'являтися повідомлення, які ми писали один одному в перші дні, з яких і були створені величезні синьо-жовті крила.

"Плачу, тремчу, сумую. Неймовірне виконання", "Я з Азербайджану. Моя мама віддала мою кімнату сім'ї біженців з України. Мені було так сумно і гордо одночасно", "Як тонко всі відчули і передали всі, хто готував цей номер. дякую країнам Європи за допомогу!", " Це було потужно! Я не просто плакав, я плакав! Постанова і візуал просто 11 з 10!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Джамала звернулася до українців, які хочуть повернути Крим заради чебуреків: "Щоб ви..."

Як повідомляв "Знай.uа", "вибухи на феєрверки, кулі на дощ, а біль у пісні": гурт The Hardkiss напередодні Євробачення порадував українців новим кліпом

Знай.ua писав, Євробачення-23: Юлія Саніна "запалила" на початку, Alyosha вразила неймовірним перфомансом разом з Ребеккою Фергюсон, доповнено