Відомий український співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров регулярно радує шанувальників цікавим контентом. За його акаунтом у Instagram стежить близько 150 тисяч людей.

Павло Зібров розмістив неймовірне відео, на якому він грає на роялі в елегантному костюмі, при цьому на нього таємниче падає світло від прожектора, а частина приміщення занурена у пітьму. Артист зізнався, що музика – це його особиста медитація.

Павло Зібров, скріншот з відео
Павло Зібров, скріншот з відео

"У перерві між зйомками трохи медитую", - написав Зібров.

Ймовірно, співак готується показати фанатам щось новеньке, але не поділився подробицями. У коментарях під інтригуючим відеороликом користувачі вже згоряють від нетерпіння, щоб побачити цей шедевр. Також Зіброва розхвалили, навіть назвали генієм України та маестро.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Справжній маестро, ось це я розумію красень", "Яка загадкова атмосфера 😍😍 Чекаємо на щось неймовірне 🙌", "Геній нашої країни!!!", "Браво", - написали захоплені користувачі мережі.

Коментарі - instagram.com/pavlo_zibrov/
Коментарі - instagram.com/pavlo_zibrov/

Раніше ми писали про те, що Павло Зібров знайшов нове кохання і не посоромився зайнятися цим прямо на лавці: "Як такі вуса не полюбити..."

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер зганьбилася на всю країну, змусивши Дантеса та Зіброва червоніти: "Публічний сором"

Також портал Знай.ua писав, що Павло Зібров заповнив тривожний рюкзачок "пальним" і став непереможним: "Для дорослих"