4 травня 2022 року в Іспанії затримали проросійського блогера Анатолія Шарія, якого СБУ підозрює у державній зраді.

Як повідомили тоді у Службі Безпеки України, він провадив протиправну діяльність на шкоду національній безпеці України в інформаційній сфері.

анатолій шарій. Фото: скриншот з відео
анатолій шарій. Фото: скриншот з відео

І поки українці чекали на звернення дружини Шарія у стилі Оксани Марченко до впливових осіб країни та світу, гумористична актриса Тетяна Песик із "Жіночого кварталу" встигла записати пародію на цю ситуацію.

Тетяна Песік вирішила захопити ширшу "аудиторію" і, крім президента Туреччини, звернулася до іспанського короля і навіть футболіста Серхіо Рамоса.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Термінове звернення дружини Шарія" – підписала Тетяна Песік своє нове відео, яке розмістила на особистій сторінці у соцмережі Інстаграм.

Тетяна Песик, instagram.com/tanet_vip
Тетяна Песик, instagram.com/tanet_vip

[quote author="Тетяна Песик"]"Я дружина українського блогера Шарія. Хочу звернутися до президента Туреччини Ердогана, до короля Іспанії Філіпа VI, до Серхіо Рамоса номера четвертого. Я вас благаю, мій чоловік хоч і не депутат, і не кум путіна , і не мільярдер, і не виводив тисячі людей по мінному полю ... Та бл *, нах * р він мені такий здався. СБУ, забирайте! ", - Каже вона в новому відео.

Нагадаємо, що зірці "Жіночого кварталу" Тетяні Песік стало погано під час концерту: "Дівчатка, тиск".

Раніше ми повідомляли про дієвий догляд за особою за схемою зірки "Жіночого кварталу" Тетяни Песік: "Рятуюсь...".

Також стало відомо, що яскрава Таня Песик із "Жіночого кварталу" вимагала перемоги від бійців ЗСУ: "Не ганьби мене і додому".