Тіна Кароль і Надя Дорофєєве “отримали вуса” завдяки переможцю сліпого прослуховування “Голосу країни”.

Відповідне сторіз Тіна Кароль розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

В неділю 24 січня відбулася прем'єра 11 сезону легендарного шоу “Голос країни” на каналі 1+1. Завершував відбірковий ефір київський музикант Саша Таб. Хлопець відомий своєю участю в гурті “Сальто назад”, який випустивши три альбоми “Дерево”, “Дім”, “Діти”, розпалися у 2020 році. Гурт не виніс коронавірусної кризи.

Музикант з гумором розповів, що протягом останнього року він і таксував, і підпрацьовував кур'єром, проте музика все одно залишається його справжньою любов'ю.

Чоловік запально заспівав “О, мамо” - одну із головних пісень гурту “Сальто назад”. На перші ж ноти повернувся Діма Монатік, дещо згодом кнопку натиснула і Надя Дорофєєва. Зрештою, Таб вирішив піти до команди Монатіка.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скріншот Instagram @tina_karol
Скріншот Instagram @tina_karol

У якості жарту чоловік зробив фотомонтаж, на якому усі четверо суддів цього сезону - Кароль, Дорофєєва, Винник і Монатік - мають його обличчя і, відповідно, вуса.

Нагадаємо, раніше Молдавський мачо Дан Балан буде "дихати про кохання" в новому кліпі, але не з Тіною Кароль

Також Знай.uа писав, що Кароль нарешті сказала Балану найголовніші слова: що це, якщо не любов?