Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій вже давно приписують романтичні стосунки з молдавським колегою Даном Баланом, схоже, нарешті почала визнавати ніжні почуття.

На жаль, поки що жодних заяв, тільки знаки. Тіна Кароль опублікувала фанатську творчість, на якій можна помітити маленьке сердечко.

Про це стало відомо завдяки Stories Тіни Кароль, яку вона взяла з фанатської сторінки "DanTina" в мережі Instagram.

Історія Тіни Кароль, скріншот: Instagram
Історія Тіни Кароль, скріншот: Instagram

"Happy birthday DanTina", - написано на знімку.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

На опублікованому кадрі можна помітити двох зірок - Тіну і Дана. Молдавський співак ніжно цілує українку в руку, а Тіна дивиться убік із загадковим поглядом.

На жаль, це лише Stories, і ми не можемо побачити, що думають шанувальники. Однак знаючи їх налаштованість, можна сміливо припустити, що вони в захваті.

Варто також нагадати нашим читачам, що шанувальники і прихильники "романтичних стосунків" Тіни і Дана вже не можуть просто сидіти на місці і чекати на нові публікації на офіційних сторінках. Фанати самостійно створюють нові "перли".

Публікація "dantinfan", скріншот: Instagram
Публікація "dantinfan", скріншот: Instagram

На свіжій публікації можна побачити Дана і Тіну в щасливому образі. На фотографії обличчя артистів буквально світяться, але і шанувальники не приховують, що це фотошоп (графічний редактор, для зміни зображення - ред.).

Раніше повідомляли, ніжна Тіна Кароль одяглася в золото і розбурхала глибоким вирізом: "щось на ідеальному".

Як повідомляв Знай.uа, Дантес без Дорофєєвої влаштував вдома райський куточок - тільки Наді не показуйте.

Знай.uа писав, Тіна Кароль і Дан Балан перетворилися на мультяшних персонажів: "Два різних полюси...".