Чоловік відомої української співачки і екссолістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес, який є справжнім скарбом для жартів гумористів "Ліги Сміху", теж любить пожартувати. Цього разу Володимир Дантес спародіював популярну українську артистку Тіну Кароль.

Про це стало відомо завдяки Stories Тіни Кароль, яку вона порепостила від Володимира Дантеса в Instagram.

Історія Тіни Кароль з Володимиром Дантесом, скріншот: Instagram
Історія Тіни Кароль з Володимиром Дантесом, скріншот: Instagram

На короткому відео можна помітити, як Володимир Дантес повторює слова Тіни Кароль: "А куди я прийшла? Ла ла ла. А куди я прийшла? Ага!?".

Мабуть, Тіна не змогла обійти стороною таку історію і миттю вирішила додати її до себе в стрічку. Звичайно, не щодня можна побачити таку творчість від "чоловіка Наді Дорофєєвої".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

Також зазначимо, що Володимир Дантес залишив підпис на своєму відео: "Прийшов додому і тут все кайф". Звичайно, можна зрозуміти, коли один вдома - все дійсно кайф. Є час на свої справи і невеликий релакс.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Володимир Дантес поділився серією трепетних романтичних знімків з коханою, відправившись на райський Балі ще до Нового року 2021. Так, артисти показують, як весело проводять зимові канікули, подорожуючи островом і насолоджуючись теплою погодою, ніжачись під сонечком.

Раніше повідомляли, Дантеса з Дорофєєвою зустріли в Україні з салом і лучком: "Це вам не Балі".

Як повідомляв Знай.иа, Дорофєєва розкрила те, що робила всього кілька разів: "Побільше б".

Знай.иа писав, Тодоренко і Топалов "вкрали" вологу фішку Дорофєєвої і Дантеса: зробили це під водою.