Відома українська модель і дружина актора Дмитра Ступки Поліна Логунова частенько радує шанувальників не тільки красивими кадрами, а й корисними знаннями.

У новому пості Логунова розповіла, чим потрібно годувати дітей і які правила вона виділила для себе. У тому числі вона назвала, що вважає поганим варіантом для харчових звичок.

"Людина в будь - якому віці повинен їсти чисту їжу, балувати дітей шоколадом з полиць магазинів-це погано, краще показати приклад, і прищепити звичку їсти солодке у вигляді сухофруктів, ягід, фруктів. Садок - це окрема тема і жах, в якому живуть наші діти, але активна позиція батьків і усвідомленість управлінців держ садів або приватних - здатні творити чудеса", - пише Логунова.

Логунова важливим правилом виділяє графік харчування і вважає харчовим насильством штовхати їжу в рот дітям, тому що так треба.

"Догодовувати або допаювати дітей поки вони на грудях? У вашому молоці є і вода і їжа, повірте, природа розумніша і точно передбачила все необхідне для виживання нашого виду. Я давала дочці тільки своє молоко, поки воно не закінчилося", - каже вона.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ваша інтуїція + аналіз + усвідомлене тверезе рішення-слухаючи думки фахівців, беззаперечно підкорятися не варто, вивчати інформацію з обох сторін медалі, вивчати дослідження і читати статті про усвідомлене харчування - ви можете. Моя дочка практично не їла м'яса на прикормі, практично ... це 0.01 % з 100%, їла рибу дуже рідко і прекрасно розвивалася на рослинному білку, клітковині і всім іншим. За різноманітністю я стежила досконально, хоч було і складно вводити їй нові продукти 🥴здавши аналізи / пройшовши обстеження в @imed.щоб переконається в її самопочутті і здоров'ї - я упевнилася, все було зроблено виключно ПРАВИЛЬНО.

Нагадаємо, красуня-дружина Дмитра Ступки Логунова показала ідеальне тіло.

Як повідомляв Знай.uа, красуня-дружина Ступки Логунова розкрила веганські "секретики".

Також Знай.uа писав, що дружина Ступки Логунова показала плюси веганства для жінок, фігура на заздрість.