Скандально відома російська актрорка Христина Асмус, яка зараз переживає шлюборозлучний процес з популярним коміком Гаріком Харламовим, відверто розповіла про зміну образу. Виявилося, що Христина зважилася обрізати і пофарбувати волосся для нового проєкту.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Христини Асмус в мережі Instagram.

Публікація Крістіни Асмус, скріншот: Instagram
Публікація Крістіни Асмус, скріншот: Instagram

Колишня Гаріка Харламова завжди була блондинкою і, як сама вона зізнається, жодного разу в житті не фарбувала волосся. Проте нещодавно Христина наважилася на кардинальні зміни: підстриглася під каре і пофарбувала свій натуральний блонд в чорний колір.

"Загалом, було передбачувано, що більшість ЗМІ та коментаторів зв'яжуть новий колір волосся з розлученням. Але я пофарбувалася для зйомок. І спочатку найпопулярніше питання було - "Як ти на це наважилася?!!". Відповідаю: дивно, але це було одне з найлегших рішень в моєму житті! На нього мені знадобилося максимум кілька секунд", - пише Асмус.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Вона додала, що рада, що продюсери запропонували їй піти на цей крок і були проти того, щоб вона використовувала перуку.

"У мене взагалі дуже часто запитують чи готова я змінюватися заради ролі? Рєбята, та мрію! Будь-який колір волосся, будь-яка довжина, хоч поголитися або збрити брови. Зробити героїні брекети або сточити зуби, врешті-решт. У цих трансформаціях і є самий кайф!", - підкреслила Христина Асмус.

Вона поділилася фото, на якому позує в перший день проєкту, для якого їй довелося пофарбуватися. На ній спортивний одяг і чорна шкіряна куртка. Разом зі своїм чорним волоссям акторка виглядає на знімку досить суворо і незвично.

Раніше повідомляли, Янковський розкрив, як знімалася скандальна секс-сцена з Асмус в "Тексте".

Як повідомляв Знай.uа, Харламов показав єдину красуню, для якої виконує всі бажання: Асмус такого не дочекається.

Знай.uа писав, Харламов після розлучення з Асмус перетворився на сексуального Санта Клауса: "На сон прийдешній".