Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", розмістила в своїх Insta Stories кумедний знімок, яким вирішила відповісти своїй колезі по кінокартині Даші Легейді.

Так, кохана автора-сценариста "Кварталу 95" Олександра Еллерта наслідувала приклад актриси з серіалу "Кріпосна" і змінила каштановий колір волосся на яскравий блакитний. Такого незвичайного ефекту 31-річна знаменитість домоглася за допомогою спеціальної Інстаграм-маски. Варто зазначити, що вийшло досить непогано і Ксенії личить такий колір волосся.

Ксенія Мішина, скріншот Insta Stories

До речі, до цього Даша Легейда також опублікувала в Insta Stories подібне фото з блакитними кучерявим волоссям.

Даша Легейда, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Еллерт зізнався, що довелося пройти після фіналу Холостячки: "Прожив три місяці..." Комік дав велике інтерв'ю журналісту Анатолію Анатолічу. Зокрема, Олександр розповів про роботу в студії "Квартал 95", а також і про роботу ведучого в Донецьку.

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина врятувала побиту дівчину від тирана: "Ксюха – поверни вухо".

Як повідомляв портал Знай.uа, Еллерт показав спільних з Мішиною дітей, допомагав Рибак:"Пацан і дама".

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина розкрила секрет порцелянового обличчя: "Ефективне і дієве".