Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, часто ділиться свіжими постами в соціальній мережі Instagram. Зараз за життям зірки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Не так давно 38-річна артистка показала, як розважається у вихідний день. Світлана опублікувала красиві фотографії, на яких виглядає просто надзвичайно. Знаменитість сидить у оксамитовому зеленому кріслі в крутому ресторані.

Для походу в заклад Лобода вибрала атласну чорну сукню з незвичайним фасоном, сріблясті босоніжки на високій шпильці. Образ зірка доповнила маленьким клатчем з блискучими каменями.

"Краще п'ятниці — лише субота😂 хорошого вечора, мої хороші😜", - підписала кадри виконавиця.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"І тобі гарного вечора 😘", "Робоча субота 🤪🤪🤪", "Ви справжня взагалі? Неможливо бути такою кльовою!", "А краще суботи тільки Ло 🙈", "Моя дорога 💗", - зазначили в коментарях користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Лобода дала перший сольний концерт після карантину, і плювати на локдаун: "Була позбавлена". Так, артистка виступила в Дубаї і розповіла про це своїм фанатам.

Нагадаємо, Світлана Лобода дозволила 9-річній доньці Єві змінити колір волосся на екстремальний рожевий.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лобода виклала фото з донькою і розкрила плани на січень, про музику ні слова: "Відмінне рішення".

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода почала 2021 рік зі скарг. Вона розповіла, через що доводиться проходити артистам, щоб радувати своїх шанувальників.