15-річна донька популярної співачки Олі Полякової Маша дуже активно веде свою сторіночку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 150 тисяч підписників.

Так, нещодавно юна модель і блогерка поділилася в соцмережі черговими гарними фотографіями з Мальдів, де зараз відпочиває зі своєю зірковою мамою і 9-річною сестрою Алісою. На знімку Маша позує на пляжі у відкритому купальнику з червоними вставками на верху і з червоними завищеними трусиками. Варто зазначити, що для 15-річної дівчини ці кадри виглядають занадто відвертими.

"1, 2 або 3", - запитала у підписників донька Полякової, яка фотографія їм більше подобається.

"Всі офігенні😍", "Всі три, але друга 🔥🔥🔥", "Самка😻", "Балдежная 💣😍😍😍", "Чого ви всі такі злі? Хлопці не заздріть, люди відпочивають, 👍🔥❤️ прийде літо поїдете в ЖП)", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Раніше ми писали про те, що донька Олі Полякової показала тата з лякаючим поглядом: "Таке відчуття".

Нагадаємо, Оля Полякова змусила доньку дивитися на дорослі ігри: "На мені жінка ще не сиділа".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова зловила 15-річну доньку на гарячому: "Ти де це взяла?"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова похвалилася починанням 15-річної доньки: одна серед чотирьох хлопців.