Дочка популярної української співачки і акторки Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається красою зірковій мамі.

Нещодавно юна красуня відсвяткувала свій 15-й день народження, а тепер вирішила показати, як виглядає після святкування Нового року. Так, знаменитість виставила яскравий кадр, відпочиваючи в одному із закладів в центрі Києва без краплі макіяжу, примірявши при цьому біло-блакитний спортивний костюм-оверсайз, прикривши частину обличчя масивним капюшоном.

Маша доповнила стильний образ аксесуарами у вигляді годинника з яскраво-червоним ремінцем, сережками-хрестиками, а розкішне довге волосся заплела в дві косички, поцікавившись у численних шанувальників, як пройшли їхні свята.

"Як пройшли ваші новорічні свята ✨"

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати публікацію Маші:" Машааа❤️"," Супер😍 😍 😘"," Я бачу свою резинку, віддай, ахахахах", " гарна💯", " нормально, в сімейному колі, а ти як відсвяткувала?😊".

Варто відзначити, що раніше Маша Полякова виставляла зворушливі новорічні фото з мамою Ольгою, татом Вадимом і сестрою Алісою, а також їх котом і собакою, позуючи на тлі затишного каміна і вбраної ялинки.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.