Старша донька української співачки Віри Брежнєвої Соня Кіперман досить популярна в соціальній мережі Instagram – на 19-річну модель підписано понад 130 тисяч людей, її публікації набирають в середньому тисячу лайків.

Варто зазначити, що дівчина зараз живе в Каліфорнії, США і вчиться в Вітьєр-коледжі. Не так давно Соня розмістила на своїй сторінці в соцмережі дуже милий чорно-білий знімок, зроблений для російського глянцю Elle Russia.

У кадрі вона з'явилася зі своєю молодшою сестрою Сарою, якій 14 грудня минулого року виповнилося 11 років. Діти Віри Брежнєвої обіймаються посеред поля. Ймовірно фото було зроблено в холодну пору року, так як на дівчатках білі в'язані светри та чорні штани. До речі, буквально за годину фотографія набрала більше 800 відміток "мені подобається".

"Дякую, що відобразили цей момент, який я цінуватиму вічно", - ніжно підписала знімок Кіперман.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Соня Кіперман з молодшою сестрою, фото з Instagram

Нагадаємо, юна донька Віри Брежнєвої влаштувала переполох крихітною сукнею: формам позаздрить навіть мама.

Як повідомляв портал Знай.uа, юна донька Брежнєвої в тоненькій маєчці показала, як вміє відриватися: "Рожеве кожен день".

Також портал Знай.uа писав, що 11-річна донька Віри Брежнєвої влаштувала недитячу фотосесію у ванній: "Серце розбите".