Гумористична студія "Дизель Шоу" на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за їх творчістю і анонсами стежать понад 400 тисяч осіб, виклали публікацію, в якій йдеться про вплив проекту на життя Марусі Грицук в минулому, 2020 році.

"Маруся Грицук у 2020 році частіше, ніж будь-коли, бувала в Україні завдяки зйомкам у проектах "Дизель Студіо". Читайте, як це вплинуло на її життя, і інші підсумки актриси в каруселі 😉", — йдеться в підписі до публікації.

Далі на знімках, прикріплених до публікації йдеться про те, що за рік, проведений в Україні Грицук зробила багато чого: "Мої борщі стали ще смачнішими. Відзначила 14-річчя, 11-річчя, 9-річчя, 3-річчя своїх дітей та 5-річчя Дизель Шоу! Відкрила для себе Дюка з другого люка в Одесі. Так і не купила дітям собаку. Навчилася бездоганно вимовляти скоромовку: "Пилип прилип, прилип Пилип. Пилип плаче. Пилип посіяв просо. Просо поспіло, Пташки прилетіли, Просо поїли".

Дизель шоу, скріншот: Instagram
Дизель шоу, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Дизель шоу це просто моя любов я вас просто обожнюю❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Маруся, найкраща 🌹❤️ прикрасила Дизель шоу своєю красою 😊 😊 😊найкрасивіша, мила , а ось посмішка відпад😘 😘 😘", "Які борщі, що вона несе????", "Така красуня і обаяшка! Хочеться дивитися і насолоджуватися. Прикрасила собою Дизель, однозначно", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Дизель шоу)
Коментарі, скріншот: Instagram (Дизель шоу)

Дизель шоу, скріншот: Instagram
Дизель шоу, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Дизель Шоу викрили всю небезпеку подарунків з інтернету: крем для сідниць і зубна щітка для унітазу

Як повідомляв "Знай.ua", в мережі спливли таємні листування глави "Дизель Шоу": "Гроші не пахнуть"

Знай.ua писав, зірка "Дизель Шоу" Сморігін підбив підсумки 2020 і розсмішив українців: "Втратили розум"