Українська співачка Світлана Лобода, яка останнім часом живе і працює в РФ, показала одного з найважливіших чоловіків у своєму житті. Вона поділилася спільними фото в Stories Instagram.

Світлана опублікувала пару спільних знімків зі сцени з Артемом Івановим, автором хітів Лободи і Лоліти. Н фото вони стоять на сцені і виконують пісню разом.

На Лободі золотисте концертне плаття, яке оголює їй бік, а на Артемі стриманий чорний образ, який складається з брюк, сорочки і напівчеревиків.

" З Днем народження, мій дорогий улюблений друг. Ти робиш мою музику красивою, твориш легко і невимушено, робиш те, що іншим не під силу – і це безумовний талант. Люблю тебе і хочу, щоб ти був щасливий! Завжди", - написала співачка.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Відомо, що Артем Іванов є автором треків Лободи і Лоліти. І він зізнається, що ціни за його роботу дуже сильно варіюються в залежності від завдань і в середньому за один музичний проект отримує від 200 тисяч рублів до 2 мільйонів російських рублів. Іванов займався створенням таких хітів Лободи, як" хлопець", Superstar і"куля-дура".

Нагадаємо, засмагла Світлана Лобода оголила пружні сідниці в "Хижому" купальнику.

Як повідомляв Знай.uа, Лобода в міні показала, як проводить ніч на самоті.

Також Знай.uа писав, що Лобода попалася на збільшенні свого "комплексу".