Українська актриса Ксенія Мішина після фіналу "Холостячки" живе і будує стосунки зі сценаристом" Квартал 95 " Олександром Еллертом. До фіналу шоу практично дійшов також його друг-Андрій Рибак.

З хлопцем трапилася досить негарна історія. У якийсь момент Андрій на побаченні з Ксенією зізнався, що за проектом спілкувався з іншою дівчиною і обіцяв їй не закохатися в Мішину. Тоді Рибалка клявся, що не зміг стримати обіцянку і любить актрису, але після того, як вона вигнала нерішучого учасника, він зійшовся з дівчиною і вони будують відносини.

Так, на фан-сторінці в Instagram проекту "Холостячка" зіставили фотографії Андрія і Аліни і запитали думки людей, як їм ця пара.

" друзі Вам подобається пара Аліни та Андрія ⁉️ Мені здається вони дуже мило виглядають разом", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Шанувальники неоднозначно відреагували на таку пару і тому думки трохи розділилися. Одні назвали їх красивою парою, а інші відзначають, що якщо вона повернулася до рибалки, значить себе не поважає.

"Така собі", " красиві. А як складеться, час покаже", "треба загальну фотку, так незрозуміло", " щось не так... але це моя думка", " дуже красиво🔥 🔥 🔥", " вона себе не любить, раз повернулася до рибалки! 😏 ", "Не вірую", " дуже навіть хороша!", "Гарна дівчина"," але було дуже тупо, любити і спілкуватися відразу з двома дівчатами"," ні", «Рибалка вельми» цікавий" вибір"," Андрій їй навіть зовні не підходить"," Аліна❤️ Андрій,👎", " красива але він вчинив як не мужик!", "А їй цій Аліні не гидко від того, як вчинив Рибалка?!", "Класно", вона навіть крутіше виглядає ніж Мішина!", "Вона красивек Мішиной", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Холостячка Мішина взяла в руки зброю, виглядає мужніше Еллерта.

Як повідомляв Знай.uа, наречений Мішиної Еллерт надав велику послугу колишньому супернику.

Також Знай.uа писав, що коханий Мішиної Еллерт побив рекорд і обійшов Моргенштерна.