Український фотограф і експерт шоу "Супер Топ-моделі по-українськи" Соня Плакидюк якось у жовтні опублікувала першу частину інформації про корекцію зору.

Плакидюк частенько радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram. І зараз, через кілька місяців після першої публікації, Плакидюк вирішила продовжити розповідати про це.

"Я вам безбожно набрехала про "пару днів" між частинами, але краще пізно, ніж ніколи😉, тим більше, що директ завалений листами стражденних колег по очному нещастю💔

Отже, після обстеження моїх очей на всіх апаратах світу, йду до лікаря, який повинен призначити операцію. Доктор, що цікаво, на ній не наполягає, попереджає, що протягом життя міопія знову може прогресувати, але вже не більше ніж на 10% від того, з чим я прийшла ( а прийшла я з -5,5 і сильним астигматизмом)", — написала вона в підписі до публікації.

Соня Плакидюк, скріншот: Instagram
Соня Плакидюк, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Далі вона зазначила, що була сповнена рішучості прооперуватися. Соні сильно хотілося перестати впізнавати людей по ході і боротися зі скляними дверима. Її передали медсестрі, яка і повела експерта на операційний поверх, де під час очікування в передопераційній кімнаті їй і дівчинці поруч закапали очі. Згодом, через кілька хвилин, очі Соні Плакидюк почали німіти і при напрузі м'яза, щоб кудись подивитися, її починало нудити. "Прийняла вольове рішення встромити в одну точку і майже не моргати— страшно не хотілося обригатися в цей священний день", — додала вона.

Далі Плакидюк розповіла, що сама операція тривала протягом 15-20 хвилин, з урахуванням очікування. Робиться вона "машиною", а доктору потрібно лише ввести потрібні значення і асистувати роботу. Положення ока фіксується вакуумним кільцем, а голова подушкою з виїмкою. Максимальна точність і швидкість відбуваються за рахунок електронної системи стеження і контролю з боку комп'ютера. Але все ж для Соні ці 7 хвилин були найстрашніші за відчуттями.

Нагадаємо, Соня Плакидюк у відвертій білизні змусила голих красенів впасти до її ніг: "Копія Кім Кардашьян"

Як повідомляв Знай.ua, напівгола Плакидюк з СТМПУ розважилася з Астаф'євою в лазні: "Хто це там хотів"

Також Знай.ua писав, СоняПлакидюк з СТМПУ поманила в ліжко грудьми, що не поміщається в корсет