Актриса і дружина відомого українського співака Сергія Бабкіна Сніжана після повернення своєї сторінки стала часто ділитися з шанувальниками свіжими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

Зараз вона виставила "важливий і відвертий" пост, за її словами, і попросила дочитати до кінця, де буде чекати подарунок. Вона виділила, що минулий рік для неї був неймовірним і насиченим, так як в її житті з'явився власний марафон, якому в лютому буде рік.

Бабкіна виділила, що за рік було п'ять успішних потоків марафону, при цьому в нинішньому, 2021 році, на прохання її передплатниць, вона продовжує "Люби його". Вона додала, що вже більше тисячі людей стали учасниками її спільноти, а сам по собі марафон є особистим спілкуванням шанувальників зі Сніжаною Бабкіною; передачею досвіду, будучи позитивною, коханою дружиною і щасливою матір'ю; передачею знань, придбаних за довгі роки і передачею практик.

Говорячи про потік "Люби Його Sнежно", жінка зазначила, що його чекали і жінки, і їхні чоловіки.

"Які практики я даю в марафоні?

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

✅Основа жіночого організму - вміння балансувати всі аспекти життя, якому нас здатна навчити йога. Разом зі мною ви почнете практикувати асани і техніки.

✅ Наповнюватися і вирівнювати свій душевний стан, сповільнюватися і відчувати, вчитися бути "тут і зараз", насолоджуватися собою і своїми думками - цьому вчить Медитація.

Я приведу вас до неї і навчу медитувати з самого початку, навіть якщо раннє не виходило.

✅Мій день починається радісно і щасливо завдяки маленьким звичкам! Я допоможу зробити так, щоб з самого ранку Ваші близькі бачили активну, енергійну, спокійну маму і красиву дружину. Я проживаю щоранку в гармонії і розповім вам мої таємні і найулюбленіші щоденні ритуали.

У програмі марафону ще безліч інших практик і технік, але про них пізніше)", - написала вона в тексті публікації.

Згодом Сніжана Бабкіна вирішила познайомити своїх фанатів з людьми, які допомагають їй ставати краще. Це стосується її фітнес-тренера, особистого косметолога і Оксани Вартанян, яка ділиться рецептами легких, простих і шалено смачних страв, за словами Бабкіної.

Сніжана Бабкіна, скріншот: Instagram
Сніжана Бабкіна, скріншот: Instagram

Нагадаємо, дружина Бабкіна Сніжана заїдає скандал з оголеною шкідливою їжею: "Хендмейд"

Як повідомляв Знай.ua, Сніжана Бабкіна непристойно розсунула ноги: "Може залишити це для чоловіка?"

Також Знай.ua писав, дружина Сергія Бабкіна Сніжана виправдалася за голі фото: "Нікому не потрібна"