Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 900 тисяч осіб.

Якось знаменитість вітала українців з Різдвом 7 січня, позуючи у святково прикрашеній студії в Києві. А зараз вона заговорила про зайву вагу.

"Тут я важу 59 кг.
Зараз моя вага - 69 кг.
Просто залишу ці фото тут. Як мотивацію

Отже, починаю боротьбу з накопиченою "десяточкою"!
Якщо цікаво, буду ділитися з вами ❤️ своїми успіхами та новими правилами.

Нехай мені щастить!",- написала вона в підписі до двох фотографій, на яких вона постала на березі прямо в момент, коли хвиля підійшла до неї занадто близько. При цьому, виходячи із зазначеного місця розташування, знімки були зроблені на відпочинку на Балі, Індонезія.

Джамала, скріншот: Instagram
Джамала, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"І я так важу. І стартую. Вперед до 59кг", "О, актуальна тема для новоспечених мам, годуючих мам і просто мам😉", "Я також після двійнят своїх трошки набрала ваги +6 кг, але відчуваю себе досить комфортно. Тому, часом не варто боротися з комфортом, а є правильну їжу. Імхо", "На старті було 66. Через місяць жорстокої боротьби стало 64. Через тиждень новорічних свят 67. Як жити?", - написали користувачі в коментарях.

"Імхо" - це скорочення фраз "по-моєму, на мій погляд, мені здається".

Нагадаємо, розгублена Джамала зізналася в недосконалості під Новий Рік: "Добре це чи погано?"

Як повідомляв "Знай.ua", Джамала проміняла чебуреки і долму на олів'є і шубу: "Нічого не забула?"

Знай.ua писав, грайлива Джамала здивувала сміливим перевтіленням: принцеса з пишним декольте