Киянка Лілія, яку в ЗМІ ідентифікували як нову пасію колишнього чоловіка співачки Ані Лорак Мурата Налчаджіоглу, продовжує поєднувати свою професійну діяльність візажистки з активною діяльністю у соцмережах.

В останніх публікаціях у соціальній мережі "Інстаграм" (у тому числі й у розділі сторіз) жінка поділилася низкою фото з новим мейкапом.

У кадрі можна побачити Лілію, яка позує перед дзеркалом у салоні краси. На ній доволі спокійний, ледь не буденний мейкап, однак з чітким акцентом на очі. Виділяються й губи жінки — однак не стільки кольором помади, скільки своїм об'ємом, через що вони навіть дещо подібні на вареники (високоймовірно, що вона вдається до одного зі способів їх збільшення), а у сторіз Лілія навіть округлює вуста для повітряного поцілунку. Вбрана коханка Мурата у чорний світшот, також на ній можна побачити декілька прикрас зі сріблястого (білого) металу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Не зовсім зрозуміло, хто їй робив макіяж, адже й сама вона має професійні навички. Проте здається логічним припустити, що його зробила її колега Каріна, яка просуває власні курси візажистів.

Нагадаємо, Нова коханка колишнього Лорак Мурата блиснула декольте в стразах: "Ух".

Як повідомляв Знай.uа, чому Лорак, Гросу і Лобода не вберегли свою любов: кладовище розбитих сердець.

Також Знай.uа писав, що нова коханка Мурата показала ідилію на заздрість Лорак.