Епатажна Анастасія Покрищук порадила, що робити з тими жінками, які закохуються в одружених чоловіків.

Героїня четвертого сезону реаліті "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук нині дуже популярна в соцмережах. Вона стала відомою завдяки своїй яскравій та епатажній зовнішності. Попри те, що Анастасія збільшила губи, груди, зробити ліпосакцію підборіддя, видалити грудочки Біша, вона ще й стала володаркою найбільших штучних вилиць у світі. При чому, наколола Настя їх сама - філерами, якими зазвичай збільшують губи. Завдяки вилицям дівчину зараз знають далеко за межами України й у неї немає відбою від світових ЗМІ.

За популярною блогеркою, відомою в соцмережах під ніком Just Queen (просто королева), стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. Анастасію люблять не лише за незвичну зовнішність, але й за гумор та щирі висловлювання. Вона дає поради своїм підписникам, при цьому не шкодує матів і не боїться висловлювати свою думку.

Анастасія започаткувала серію відео під загальною назвою:"Поставте мені запитання", в яких відповідає на все, про що її запитають.

Цього разу Покрищук відповіла на питання фанатки, яка закохалась в одруженого чоловіка.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Чи можу я ненавидіти чоловіка через те, що ми не можемо бути разом? Він одружений", - звернулась до Покрищук одна з її підписників.

На це запитання Анастасія дала відповідь, яка навряд чи сподобається тій, котра його задавала.

"Є такі нашийники, знаєш, такі для собак шокери. Я проти цього, але вони є. Так я думаю, що всім бабам, які закохуються в одружених, потрібно одягати такий нашийник і як тільки вона до одруженого підходить, так - терам її струмом б**дь на**й", - дала "добру пораду" Покрищук.

Нагадаємо, перероблена Покрищук замахнулась на YouTube

Як повідомляв портал Знай.ua, Анастасія Покрищук провела експеримент над живим чоловіком

Також Знай.ua писав, Покрищук дала пораду незадоволеним своєю роботою