Українська актриса Ксенія Мішина після фіналу " Холостячки "живе і будує стосунки зі сценаристом" Квартал 95 " Олександром Еллертом. Коханий дав інтерв'ю Анатолію Анатолічу в Зе Інтерв'юер і вперше поділився несподіваними фактами.

Ведучий поцікавився, коли Еллерт зрозумів, що у нього до Ксенії не просто інтерес, а закоханість.

"Закоханість, напевно була з самого початку. Закоханість і якась магія до неї і поруч з нею. А мозок мій говорив мені зворотне і щось нав'язував мені якісь погані думки, що вона актриса, що вона грає кожне побачення зі мною. І тут була боротьба всередині мого мозку. Я чомусь не вірив. І на 5 тижні я зрозумів, що все по-справжньому", - зізнався Саша.

Також Еллерт розповів, як йому несподівано обрушився хейт і негатив після фіналу, коли шанувальники шоу почали говорити: як вона вибрала не того хорошого, а цього, який навіть з батьками не познайомив.

"В ході фінальної серії, фінального випуску, в ході монтажу і якихось телевізійних штук мене показали трохи не з самої виграшної ситуації. Тому і реакція глядачів була: як же так, що ж ти зробила, вибрала ось цього клоуна, чудовисько і як мене там тільки не називали, а не вибрала Льошу. І хейт був у мій бік. Але я дуже швидко з ним впорався", - говорить Еллерт.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Холостячка Мішина взяла в руки зброю, виглядає мужніше Еллерта.

Як повідомляв Знай.uа, наречений Мішиної Еллерт надав велику послугу колишньому супернику.

Також Знай.uа писав, що коханий Мішиної Еллерт побив рекорд і обійшов Моргенштерна.