Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися зі своєю багатотисячною армією шанувальників красивими фото і відео в Instagram.

Нещодавно 39-річна дружина співака Арсена Мірзояна опублікувала на своїй сторінці в соцмережі дуже зворушливий ролик, на якому з'явилася її молодша донька Ніна. Варто зазначити, що 15 січня дівчинці виповниться 5 років. Зараз сім'я відпочиває в сонячному Єгипті, незважаючи на карантинні обмеження і локдаун в Україні.

У короткому ролику маленька Ніна стоїть посеред зеленого парку в синій сатиновій спідниці, рожевій майці, а на її шиї видно красиве намисто з мушлів, яке їй зробив зірковий тато своїми руками.

За кадром Тоня запитує доньку, хто їй зробив таку прикрасу. Але дівчинка вирішила не говорити правду мамі та заявила, що сама змайструвала намисто. У підписі до відео Матвієнко жартівливо звернулася до чоловіка з цього приводу.

"Арсен Мірзоян 🤣🤣🤣, каже, що не ти 😎😜", - написала Антоніна.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

донька Тоні Матвієнко, скріншот

"Маленька Ніночка! Щастя!", "Гарнюня донька!) ❤ ️ У мене три хлопці)) може внучки будуть))", - зазначили в коментарях користувачі соцмережі.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко показала силу кохання в ніжних обіймах Мірзояна: "Ніхто не відміняв".

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян увічнив Тоню Матвієнко на березі Єгипту: "Підкорювач пустелі".

Також портал Знай.uа писав, як Арсен Мірзоян довів Ніні Матвієнко, що він найкращий зять: про таке мріє кожна теща.