Популярна українська співачка Надя Дорофєєва разом з чоловіком артистом Володимиром Дантесом поїхали ще перед Новим роком відпочивати на Балі. Вони радують шанувальників яскравими кадрами з романтичного і красивого острова.

Цього разу кохані показали спільне ефектне відео на тлі неймовірного водоспаду. Пара стояла і позувала на мокрих каменях, а вода зверху красивими бризками падала вниз.

"Був там теж", - коротко написав у коментарях Дантес.

Неймовірне відео привело в захват фанатів. Вони залишили безліч позитивних коментарів з компліментами. Вони відзначили, який гарний водоспад і як від нього захоплює дух.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Вауу", "який гарний водоспад😻", "як красиво", "Дух захоплює", "Водоспад такий красивий", "Боже", "які ви милі", "красиво то як", " Дуже дуже добре. Вауу", "DODOFAMILY від краси такий в шоці"," Вайй, "клас", - пишуть шанувальники.

Раніше ми розповідали, що Дурнєв в гості запросив Надю Дорофєєву і на честь новорічного випуску вони пробували різні салати з найпопулярніших супермаркетів і ставили їм оцінки.

На вибір їм надали 4 олів'є з різних супермаркетів. Дорофєєва зізналася, що колись сильно посварилася з чоловіком Дантесом через цей святковий салат.

"Олів'є вважається коронною стравою Вови. І він готує його обов'язково з курочкою. А все з ковбаскою. І у нас був цілий скандал і заруба з приводу новорічного олів'є багато років тому. Ми подзвонили своїм мамам запитали Як правильно робити. Реально ми зробили два салати, тому що ми не могли визначитися. Ну Вова переміг", - зізналася Надя.

Нагадаємо, Дорофєєва згадала, як вони з Позитивом приховують відрижку на зйомках.

Як повідомляв Знай.uа, Дантес пустотливо показав, чим будить Дорофєєву вранці.

Також Знай.uа писав, що Дорофєєва у Дурнєва видала, як поскандалила з Дантесом через олів'є.