Оля Полякова пожартувала, що сліпне від софітів через роботу майстрів по освітленню і глохне від недбалості звукорежисерів.

Про це вона каже у записі, опублікованому одним з численних фан-акаунтів у соціальній мережі "Інстаграм".

Відео, на якому співачка висуває претензії своїм співробітникам, знято в гримерці. Теги до нього свідчать, що воно було записано під час туру “Королева ночі”. На записі втомлена Полякова без зачіски й макіяжу розповідає, що майстер по світлу дуже часто ставить софіти так, що Олі сліпить очі. Вони після таких навантажень болять. Саме це є причиною, за словами співачки, через яку багато артистів просять фанатів фотографувати їх без спалаху - щоб зменшити навантаження на очі. Окрім того, майстер по звуку також часто припускається помилок з гучністю - Оля сміється, що вона не лише сліпа, але й глуха.

Загалом же відео розпочалося з того, що чоловічий голос за кадром просив Олю щось розповісти, поки вона просто сидить. Оля натомість сміялася, що це нікому не цікаво, але у своїй манері завершила монологом сміхом, жартами і обзиваннями себе “сліпою-глухою".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше донька Олі Полякової показала тата з лякаючим поглядом: "Таке відчуття".

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Полякова налякала недитячими питаннями: "Найболючіше".

Також портал Знай.uа писав, що гола Оля Полякова показала, як її обслуговують найулюбленіші дівчатка: "Мама працює".