Головна героїня "Холостячки" і актриса Ксенія Мішина – різнобічна особистість. Вона зіграла більше десятка ролей і в тому числі брала в руки зброю.

Кадр з серіалу з Ксенією опублікували на неофіційній фан-сторінці в Instagram.

Зйомки серіалу "зникаючі сліди", 16-ти серійний детективний серіал, Ксюша грає роль Жені)", - сказано в повідомленні.

На фото Мішина лежить на землі в теплій куртці і дивиться в приціл гвинтівки.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Це не вперше, коли Ксенію можна було побачити в кадрі з вогнепальною зброєю. Вона вже знімалася в кліпі українського виконавця ДОРОШа, який був знятий за мотивами французького класичного твору Олександра Дюма "Граф Монте-Крісто".

Там вона позує в стилізованому костюмі зі старовинною рушницею. Незвичайним є те, що у Мішиної в кліпі коротка стрижка.

Ксенія Мішина, фото з вільних джерел
Ксенія Мішина, фото з вільних джерел

Раніше ми розповідали, що учасницю " Холостячки" Ксенію Мішину розкритикували за занадто бурхливе вираження емоцій в соціальних мережах.

Зараз пара живе разом і виглядає дуже щасливою, вони весь час веселяться і підколюють один одного, викладаючи це в "сторіз" в Instagram. Очевидно, що Еллерт "заразив" Мішину своїм божевільним почуттям гумору. Однак далеко не всі шанувальники виявилися в захваті від вибору Мішиної. Знайшлися і ті, хто вважає, що зв'язок з Еллертом погано впливає на Ксенію.

Нагадаємо, Ігор Бабко з "Холостячки" в обхід Мішиної заявив про своє кохання.

Як повідомляв Знай.uа, улюбленець" Холостячки " Мішиної Решетник заінтригував українок.

Також Знай.uа писав, що найагресивніший учасник "Холостячки" заграє до іншої.