Оля Полякова, українська співачка, вчергове дала інтерв'ю Катерині Осадчій у програмі “Світське життя”.

Хоча цю розмову показали днями, записували її ще влітку - і Катя, і Оля вбрані у легкі літні сукні. Питання Каті стосувалися участі Полякової у “Світському житті”. Співачка зізналася, що вона помічала, що Катя зумисне протягом довгого часу не хоче підходити до неї, а тому, за словами Олі, “проклинала” за “гонористу пику”. Проте Полякова впевнена, що тоді вона не мала достатньо сил, щоб проклясти когось, а нині, коли вона має потужну енергію - Катя бере в неї інтерв'ю.

Оля Полякова, скріншот: YouTube
Оля Полякова, скріншот: YouTube

У розмові також зачепили чоловіка співачки, про якого ці жінки згадують у кожній розмові. Оля впевнена, що її чоловік не сердиться на неї за її розповіді, бо вона нічого поганого чи образливого не розповідає, лише жартує. Видно, що Полякова впевнена у любові свого чоловіка до неї і в тому, що він від неї не піде.

Також Полякова зізналася, що їй не сподобалося бути на місці Каті, коли та пішла в декретну відпустку. Співачка зізналася, що їй не дуже то цікаво слухати інших, хочеться говорити самій.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Нагадаємо, раніше донька Олі Полякової показала тата з лякаючим поглядом: "Таке відчуття".

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Полякова налякала недитячими питаннями: "Найболючіше".

Також портал Знай.uа писав, що гола Оля Полякова показала, як її обслуговують найулюбленіші дівчатка: "Мама працює".