Примадонна російської естради Алла Пугачова все своє життя демонструє незалежний характер і небажання підлаштовуватися під будь-які правила. За нею давно закріпилася слава"сильної жінки".

Вона не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,7 мільйонів чоловік. Але зараз на сторінці в соцмережі Facebook вона все ж поділилася знімком, на якому постала не сама.
Пугачова сфотографувалася з радянським і російським вченим, меценатом і зі своєю кращою подругою, яка зробила примадонну трохи щасливішою — Аліною Редель. Відомо, що саме за її порадою Алла Борисівна зважилася на появу прекрасних діток, навіть у поважному віці. Редель практично змусила її здати яйцеклітину.

При цьому Алла Пугачова постала в пальто, короткому вбранні, чорних колготках і черевиках, дивлячись і посміхаючись прямо в камеру. "Чудова Трійка....Всім на заздрість, собі на щастя...Так тримати!!!!!", "На манежі, все ті ж. Одна Пугачова нормально одягнена", "Алла завжди супер ! Але ця тітка в рибальських чоботях...", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Facebook
Коментарі, скріншот: Facebook

При цьому більшість коментарів все ж прикуті до жінки зліва, яку не вдається ідентифікувати. Вона не є дочкою Аліни Редель, так як у неї є один лише тільки син. Дама постала у в'язаному светрі, непомітних штанях і величезних ботфортах вище колін.

Нагадаємо, син Галкіна і Пугачової ледь не довів батьків до сліз вчинком у новорічну ніч: "Застиг перед..."

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", радісна Пугачова в рожевій сукні оголила плечі і пішла проти правил: "Як в 17..."

Знай.ua писав, Кіркоров відпочив на повну котушку із зіркою Євробачення: "Зобов'язаний увічнити"