Музичний продюсер і репер Потап з дружиною, співачкою Настей Каменських зараз відпочивають на райських островах, місце розташування яких не поспішають "світити" в соціальних мережах. Однак вони регулярно викладають спільні фото і відео з цього райського містечка.

9 січня Потап опублікував романтичний пост, в якому представив уривок зі своєї нової пісні, присвяченої Насті. У цій пісні на нього ніби зійшло одкровення про те, що життя коротке, і найголовніше в ньому — це бути разом з коханою людиною, ділити з ним любов, світанки і заходи, і що "Богу потрібен всього один клік", щоб стерти людське життя.

А значить, необхідно брати від неї найкращі моменти, насолоджуючись часом разом і цінуючи один одного.

На першій фото Потап стоїть позаду Насті, молитовно склавши руки, а на другій вони йдуть разом, тримаючись за руки, по бревенчатому причалу. Відразу видно, що парочка не втрачає ані секунди у відпустці.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Проведи со мной закат Повстречай со мной рассвет Мы живем лишь только раз Больше у нас жизней нет Проживи со мной наш миг Подари свою любовь Богу нужен один клик Что б Стереть меня с тобой #птп из нового,все о том же .... так вы говорите ,что хотите от сольного альбома лирики,да ? @kamenskux, - написав виконавець.

Раніше повідомляли, Каменських вразила Потапа раптовим сюрпризом, не стримав емоцій: "крутіше, ніж будь-який подарунок".

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських різко змінилася в 2021 році, Попелюшка б позаздрила: "навіть в рваному мішку".

Знай.uа писав, заміжня Каменських пустила бути "зверху" всіх, хто ще не встиг.