Юлія Саніна, українська співачка і вокалістка гурту The Hardkiss, а також фіналістка ювілейного сезону проєкту "Танці з зірками", зробила татуювання з портретом своєї колеги по естраді Тіни Кароль.

Новиною про цей жест зірки поділилося видання Cosmopolitan на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

На опублікованій світлині можна роздивитися татуювання Саніної - на ньому зображено співачку разом з Тіною Кароль. Під портретами є напис: “Я не бось, тепер я вільна”. Українцям залишається лише гадати, чи тимчасове це тату, чи постійне.

Ці слова походять з пісні “Вільна”, яку виконала Юлія Саніна разом із Тіною Кароль. Слова для цієї пісні написала реперка Альона Альона. Пісня стала головною піснею для української екранізації книжки “Фелікс Австрія” Софії Андрухович. Роман розповідає про непрості стосунки між двома жінками: білявою пані полькою і її служницею темненькою українкою.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Такі ж кольори відображали і Тіна Кароль з Юлією Саніною - біляву і темненьку. До пісні було знято дуже ніжний кліп, в якому камера немов “купається” в жінках, їхній жіночності і красі.

Схоже, для Юлії Саніної ця співпраця стала віховою. Не дивно, що під час шоу “Танці з зірками”, в яких однією із учасниць була Саніна, Тіна Кароль - незмінна ведуча цього проєкту - співала наживо поруч із Юлією. Саніна посіла друге місце у конкурсі.

Нагадаємо, Саніна пояснила, чому не прийняла кубок від Дімопулос на Танцях з зірками.

Як повідомляв Знай.uа, інопланетна Настя Каменських "позичила" волосся у Саніної з "The Hardkiss".

Також Знай.uа писав, що фіналістка "Танців з зірками" Саніна розігрілася, вмостившись на залізного жеребця.