Крістіна Чем (справжнє прізвище — Чемоданова), учасниця 10-го сезону шоу “Холостяк”, яка майже весь сезон ходила у фаворитках Максима Михайлюка, поділилася черговими спокусливими світлинами і прокоментувала свою поїздку до батьків на свята.

Дівчина - красива і не боїться цього. Не дивно бачити її фото у красивій вишуканій білизні на її сторінці в соціальній мережі “Інстаграм”. Цього разу дівчина поділилася світлинами з фотосесії, які з якоїсь причини не були оприлюдненими раніше. На фото дівчина вбрана у чорні труси, ліф і прозорі рукави у крапинку. Образ завершують чорні ботфорти і важке намисто.

Такі пікантні фото дівчина супроводила таким текстом: “Ну незаконно ховати такі красиві кадри в архівах! 😅 Поїздка до батьків добігає кінця! І як же круто збиратися разом заради історій, заради щирих посмішок, гучного сміху та гарячого чаю, заради незграбних танців, співу хором старих пісень, заради душевного тепла.🏡💖Цініть традиції, цінуйте моменти, зігрівайте любов'ю своїх близьких і будьте безмежно щасливі! ❤️ Наступна зупиночка - Київ! І відверто кажучи, я ще ніколи так не рвалася назад! 😅 До тебе! В теплі обійми!”.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Нагадаємо, раніше пілот Макс Михайлюк, який так і не зміг побудувати відносини з переможницею Дашею Ульяновою, поділився емоціями від поїздки до Колумбії.

Як повідомляв портал Знай.uа, у листопаді Даша Ульянова поділилася сумною новиною про власну хворобу. Дівчина до останнього сподівалася, що у неї просто грип або ангіна, але лікар і тест показали, що у неї коронавірус.

Також портал Знай.uа писав, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина розмістила зворушливий пост, присвячений її 8-річному сину Платону.