Колишній вокаліст групи SMASH, сольний артсит і близький друг, якого називають можливим коханцем Ані Лорак Сергій Лазарєв зізнався, що відчув місце сили. Про це він розповів у своєму Instagram.

"Не раз чув про те, що острів Балі - це місце сили, місце самопізнання і різних інсайтів! Чесно кажучи, завжди скептично ставився до цього! Але приїхавши на острів, я сам відчув неймовірну енергетику і якийсь особливий посил. Багато речей в голові стали ясніше, на багато що я став спокійніше реагувати, а щось і зовсім пропускаю повз вуха. Я зрозумів, що важливо бути в гармонії з собою. Підсумок один-перш ніж робити висновок про щось або про когось , потрібно дізнатися або досліджувати самому. А що думаєте ви? #сергейлазарев #Лазарєв", - написав Лазарєв.

На фото Сергій стоїть на тлі місцевого житла в майці і уважно дивиться в камеру. Однак шанувальників збентежила одна деталь на знімку артиста, а саме – крупинки рису у нього на лобі.

Коментатори поділилися не тільки своєю думкою щодо місць сили, а й висловили подив і навіть жартували щодо появи рису на обличчі у Лазарєва.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

" які правильні слова! Пишаюся вами", " я думаю, що не була на Балі) а ще думаю, навіщо у Вас, Сергій, рис на лобі... Якби я там побувала, може і знала б відповідь)", " Плов їв?", "Лазарєв, як завжди, погляд сексопіла", " що написано цим малюнком з рису, що уособлює?", "Я думаю що Балі, це дійсно місце сили. Не просто так в Індонезії вулкани:)", "а ми вже не раз читаємо про те що Ви там відпочиваєте з своїм "коханцем" Алексом Малиновським. Жах", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, пристрасна витівка Лорак і Лазарєва не на жарт здивувала фанатів.

Як повідомляв Знай.uа, "коханець " Лорак Лазарєв оголосив війну петардасам

Також Знай.uа писав, що "коханець" Ані Лорак зухвало вилаявся через пікантні фото співачки.