Українська танцівниця і хореограф Олена Шоптенко, яка відома перемогою в першому сезоні "Танців з зірками" разом з тодішнім коміком і нинішнім президентом Володимиром Зеленським вирішила в Новому році освоїти новий танець.

"Привіт, мене звуть Олена, мені 33 роки і я бальниця 😁 Ну ладно, це не діагноз, а всього лише моя спеціалізація і танцювальний жанр, в якому я виросла. За 15 років моєї хореографічної кар'єри я безумовно вивчила ще багато інших танцювальних напрямків. Навіть встигла з'їздити в Нью Йорк і повчитися там Contemporary/Jazz. У процесі різних шоу для постановок я вивчала народні танці, балет, ретро танці та багато іншого. Все, що більш чи менш близько до класики", - розповіла вона.

При цьому Шоптенко зізналася, що повз неї пройшов один напрямок – хіп-хоп.

"Я ніколи не вникала в цей жанр і толком його не освоювала. Завжди вважала, що це не моє ☺ ️ Ось правда, між бальними танцями і хіп хопом прірва більше, ніж Гранд-Каньйон. Це 2 кардинально різних танцювальних напрямки! І в свої 33 роки з вкоріненою бальною пластикою я вирішила освоїти вуличний вайб!",- пише Олена.

Шоптенко зізналася, що для неї це стане виходом із зони комфорту, а це ознака зростання.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Знущатися наді мною буде супер-педагог @ladakasynets, яка тільки зовні така пухнаста 😅. А в компанії з найталановитішою @the_hardkiss весело і затишно ☺️ що з цього вийде подивимося через деякий час ☺ а поки свої враження від ломки тіла і мозку я буду викладати в сторіз. Вчитися ніколи не пізно! Особливо танцювати ☺️❤️", - пише Шоптенко.

Нагадаємо, Юлія Саніна з" The Hardkiss " нарешті зробила це, шанувальники займають чергу.

Як повідомляв Знай.uа, "Голос країни" запросив нового тренера: вовчиці України отримають оргазм.

Також Знай.uа писав, що легенда" Танців з зірками " Шоптенко закликала жінок виконати роль Бика в 2021.