Відома співачка Глюкоза (справжнє ім'я Наталія Іонова), якій заборонили в'їжджати в Україну, часто радує своїх шанувальників яскравими кадрами з особистого і професійного життя. Цього разу вона показала грайливий настрій в готельному номері.

Глюкоза з сім'єю в розпал пандемії вирушила відпочивати в Майамі. Раніше в Stories вона зізнавалася, що дуже сумувала за теплим кліматом і їй дуже пощастило з погодою, адже на відпочинку дуже жарко і сонячно.

Цього разу вона показала грайливу сторіс, в якій натякнула, кому вдячна за розкішний вечір. На тлі здався чоловік, ймовірно чоловік жінки.

"хто дівчину вечеряє... той її і танцює", - написала Глюкоза.

Дівчина приміряла жовто-синє плаття по фігурі з довгим рукавом і доповнила свій вечірній образ об'ємною зачіскою, яка навмисне має трохи розпатланий вигляд і макіяжем з акцентом на червоних губах.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Глюкоза, фото: Instagram
Глюкоза, фото: Instagram

Глюкоза, фото: Instagram
Глюкоза, фото: Instagram

Глюкоза, фото: Instagram
Глюкоза, фото: Instagram

Нагадавши, зірка 2000-х Глюкоза здалася майже голяка, українці обурюються.

Як повідомляв Знай.иа, майже Лиса дочка глюкози жахнула вибухівкою з-під спідниці.

Також Знай.иа писав, що мокра зірка 2000-х виставила шикарні груди, Седокова позаздрить.