Дизель Шоу не бояться повертатися до анекдотів і переробляють їх на сучасний лад у своїх сценках. На цей раз вони обіграли, як "Блондинка купила новорічні подарунки на китайському сайті" у своєму Facebook.

"Хто не грішив покупками на китайських сайтах ... яні напередодні Нового року прийшла ціла коробка цікавих штучок. Там і навушники, і дивна зубна щітка, і ляльки, яких не можна дарувати дітям. Дивіться цей смішний номер і думайте, чи варто економити на подарунках своїм близьким!",- сказано в пояснювальному повідомленні.

Так, в ролику показана домашня сцена, де дружина з чоловіком розбирає посилку з Китаю. Насамперед дівчина розповідає, що замовила спеціальний крем для сідниць. Чоловік реагує не позитивно.

"Слухай, а їм мізки помазати можна? Ну щоб ти нарешті зрозуміла, що все, що приходить з Китаю, це повний разводняк", - каже суворий чоловік.

Також їм прийшли навушники, які виявилися шумопоглинаючими і чоловік вирішив їх залишити собі, щоб надягати, коли буде приїжджати мати дружини в гості.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також замість "зубних щіток з крутою щетиною" їм прийшов звичайний йоржик для унітазу.

Нагадаємо, "Дизель шоу "різко опустило" Вечірній квартал " в новорічну ніч, українці вибрали своє щастя.

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Дизель шоу" Крутоголов пообіцяв 5 годин новорічного гумору

Також Знай.uа писав, що Дизель Шоу нарвалися на жорстку критику через мову.