Тіна Кароль здивувала своїм образом для проєкту “Голос України”.

Відповідні світлини були розміщені на стор

Традиційно Тіна Кароль, одна із найвідоміших та найпопулярніших українських вокалісток, стала суддею чергового сезону “Голосу країни”. Днями проєкт випустив велику кількість промоматеріалів, на яких можна розгледіти образи усіх членів журі.

Цього року Тіна Кароль надзвичайно сильна і серйозна. Образ артистки повністю зроблений українськими дизайнерами. Взуття, костюм і прикраси - співачка залишила посилання на усіх виробників. Прикметно, що одяг від Каті Сільченко або прикраси від Гуземи - коштують більше, ніж може собі дозволити пересічний українець.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

На співачці довга спідниця, жилетка і пов'язка на голову кольору світлої кави з молоком. Верх спідниці прикрашено камінцем. Костюм виготовлено з екошкіри. Волосся вирівняне і лежить на плечах. Співачка у босоніжках на високих підборах у тон то до одягу. На всіх світлинах співачка дуже серйозна, що не дивно, зважаючи на те, що рекламний відділ проєкту інтригує глядачів запитанням “Чи зможе Тіна Кароль знову обрати і виховати переможця?”.

Шанувальникам зірки її образ сподобався й навіть нагадав про молодість Кароль.

"Тінуся! Подивилася відосікі з вашого вчорашнього виступу, як же ви мені нагадали себе 10-ти річної давності. Просто драйв і суперская енергетика !!! Так хочеться на концерт !!!!", - йде мова в одному з коментарів.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Нагадаємо, Дантес збентежив заявою в шоу Дурнєва: "Я красивий і п*дар"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Балан в минулому? Тіну Кароль помітили з молодим "обранцем": "Пора груди прикривати"

Також, "Знай.uа" писав, Леся Нікітюк перед "Холостячкою" збентежила глибоким декольте і показала свої висюльки