Українська ведуча Футбольної передачі і тезка популярної співачки Лобода, тільки не Світлана, а Олександра, підвела підсумки і показала Новорічний дуже сміливий образ.

Спекотне фото біля ялинки вона опублікувала в Instagram.

"Підсумки 2020? Та ну їх... Дивимось вперед😍 Я вже поставила в холодильник пляшечку улюбленого шампанського, запакувала подарунки, починаю готувати новорічний стіл і ступати у новий рік🎄 Бажаю вам святкового настрою", - написала Лобода.

На фото Олександра одягла відверте блискуче плаття. Хоча воно і мало Довгі рукави, але вона вирішила оголити найцікавіші частини тіла – спину і розріз на нозі повністю оголив їй стегно.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фанати прийшли в захват від нового святкового образу Лободи і не тільки привітали її зі святами, а й зробили безліч компліментів.

"з Наступаючим Новим Роком Вас і вашу батьківщину", "Ну шикарне плаття aleksika, з наступаючими святами вас, бажаю всіх благ гарного настрою, і хорошого футболу в новому рік", "Вау яка красуня😍 😇 🤗 😚", " вау класне плаття 🔥 🔥 🔥 👍 👍 👍 але сама краще...", "Та й справді ну бо ти дуже гарна"," Ну і правильно з наступаючим вас"," Та й справді ну бо ти дуже гарна"," ой ой"," зі святому тобі Олександра"," Мм,супер сексі красуня 😍 😍 😍 з наступаючим тобі Сашуня"," яка ж ти красуня", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Лобода похвалилася, скільки "надоїла" зі свого moLOko.

Як повідомляв Знай.uа, Світлана Лобода показала довгий ворс по всьому тілу - з ніг до голови.

Також Знай.uа писав, що втомлена Лобода почала 2021 рік зі скарг.