Колишня учасниця телепроекту “Від пацанки до панянки” Настя Покрищук - в цілому, дуже позитивна людина. Зараз вона стала досить популярною інста-блогеркою, і в цьому їй чимало допомогли величезні вилиці, які Настя зробила за допомогою філерів.

Хтось вважає це фріковатим, а самій Насті і її читачам подобається. Пости Покрищук зазвичай наповнені простотою і гумором. Однак і у неї є недоброзичливці, здатні зіпсувати настрій навіть у свято.

1 січня на своєму другому акаунті в Instagram блогерка виклала селфі, де позує поруч з новорічною ялинкою. Настя хотіла назвати своїх фоловерів "рибками" і привітати їх, але забула поставити кому.

Вийшло "З Новим роком рибки".
Хейтери не втрималися від підколок: "Ну так, у когось Рік Бика, а у когось рік рибки. Мозок, як у рибки", - зявили в коментарях.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Добре, що Покрищук дівчина не боязкого десятка і звикла не звертати на чужу думку. Грубити їй-собі дорожче, може послати по всім відомому маршруту.

Нагадаємо, Перероблена "пацанка" Покрищук оголила груди, позуючи Ольга Цирекидзе

Як повідомляв портал Знай.uа, перероблена "пацанка" Покрищук готується до Різдва

Також Знай.ua писав, Покрищук дала пораду незадоволеним своєю роботою