Російська співачка Катя Лель, яка стала популярна в кінці 90-х - початку двохтисячних років, вирішила заявити про себе. Співачці довелося чекати дуже довго, цілих 17 років. Катя опублікувала архівні кадри з концерту, який показував Перший канал в новорічну ніч 2003 року.

Про це стало відомо завдяки публікації Каті Лель в мережі Instagram.

"Росія, об'єднуйся! Росія, вперед! Люблю тебе, Росія! Відео з архіву. Новорічна ніч на першому 2003. Всіх з прийдешнім Новим роком", - підписала публікацію співачка.

Тоді на концерті Катя виконала свій найвідоміший хіт - "Попробуй Джага-Джага". Публікація Каті зібрала десятки тисяч просторів і безліч коментарів від відданих шанувальників. Фанати вітають свою улюбленицю, ставлять багато смайлів у вигляді сніжинок, пляшок шампанського та святкових ялинок.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Катя Лель, фото Instagram
Катя Лель, фото Instagram

Що ж, можливо, ще в тому далекому 2003 році, українці б і погодилися з емоціями Каті Лель. Однак, в 2021 році, коли на Донбасі триває війна проти путінських терористів, і коли українські прикордонники цілими загонами повертають російських артистів назад просто на кордоні, хочеться побажати - краще б все було, як у 2003 році. Але життя - є життя.

Раніше повідомляли, Кіркоров став для Бузової жорстким татком, пісні не допоможуть: "Оце сімейка...".

Як повідомляв Знай.uа, особисте життя Філіпа Кіркорова випадково розсекретили-новий хлопець потрапив на відео.

Знай.uа писав, Регіна Тодоренко влаштувала красуні-мамі небувалий подарунок, сльози на очах: "Дякую Всесвіту".