Під кінець 2020 року мільйони українців уважно стежили за тим, як розвиватимуться події на популярному шоу "Холостячка", де відома акторка Ксенія Мішина шукала своє кохання. Відомо, що її обранцем став шоумен Олександр Еллерт.

Проєкт, як і рік - закінчилися, парочка вже кілька тижнів поспіль ділиться зі своїми шанувальниками різними історіями зі спільного життя. Однак Саша вирішив самостійно поцікавитися у своїх фанатів, як пройшла їх новорічна ніч.

Про це стало відомо завдяки короткій історії Олександра Еллерта в мережі Instagram.

Історія Олександра Еллерта, скріншот: Instagram
Історія Олександра Еллерта, скріншот: Instagram

На історії, яку опублікував Саша можна помітити його самого в оголеному вигляді, голий і мокрий торс каже, що він знаходиться у лазні або сауні.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Він запитав: "Як все пройшло у вас?", надавши можливість підписникам написати йому в особисті повідомлення свої святкові історії. Відомо, що парочка Ксенія Мішина та Олександр Еллерт проводять свою відпустку в Буковелі.

Олександр Еллерт, фото: Instagram
Олександр Еллерт, фото: Instagram

Також варто напонити нашим читачам, що зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина робила нелегкий вибір між Олексієм Тригубенком і Олександром Еллертом, проте в останній момент несподівано для глядачів вирішила пов'язати свою долю саме зі сценаристом "Квартал 95" Еллертом. Пара з'їхалася фактично відразу після проєкту і продовжує радувати численних шанувальників романтичними фото і відео.

Раніше повідомляли, ексфаворит "Холостячки" розважився з дівчиною рибалки і Еллерта: "З усіма спить?".

Як повідомляв Знай.uа, Мішина зрадить, а гроші ніколи: відкинутий Холостячкою Льоша показав приклад зневіреними чоловікам.

Знай.uа писав, Мішина і Еллерт з "Холостячки" приміряли образи корівок: "Вибухова енергетика".